Vidare til fylkesmønstring

Tora (biletet) og Sigurd Ose gjekk vidare til fylkesmønstringa - Klikk for stort bileteTora (biletet) og Sigurd Ose gjekk vidare til fylkesmønstringa Dette er dei som kunstjuryen og scenejuryen har valgt å sende vidare til fylkesmønstringa 27. - 29. april i Stordal.

 

Frå Ørsta

 

Scene

ukm_Jonas.jpg - Klikk for stort bilete

Jonas Årsheim Arnorsson (biletet)
Høg kompetanse på vokal med tøff, mørk og fyldig klang. Fekk fram teksta på ein god måte.

Tora og Sigurd Ose
Fin kontakt med publikum frå både vokalist og pianist. Positivt at ein ikkje nyttar notar i opptreden. Sigurd hadde godt driv og rytme som svinga. Tora hadde god tekstuttale, klang med mørk og god fylde. Formidling. God innleving og dynamikk.

 

Kunst

ukm_Birgithe.jpg - Klikk for stort bilete

Birgithe Kristine Runde med biletet «Kontrast»

Flott kontrastbruk! Du jobber godt med tekstur i bakgrunnen opp mot reine felt. God bevegelse og aktivitet i bildet. Du har fått fram ei flott djupt . Det var eit rått valg å legge inn dei rette linjene på hodet, treffande og effektfullt mot dei runde/mjuke linjene ellers. Du har med andre ord eit bilde fullt av kontrastar, med fargekontrast, streken sin rette mot boga linje, lys mot mørk, flatt mot det tredimensjonale osb.

 

 

 

 

Frå Volda

 

Scene

 

Raske shades - Sander Elias Andersen og Mathias Sæbø

Tøft låtvalt meg godt driv. Ser pianist kosar seg og lever seg inn i musikken. Trommisen holdt ei stødig og god takt gjennom hele songen, og det groova skikkeleg!

 

Kristiane Vartdal Vågen
God innleving med sterk og fyldig vokal. Hadde stort spenn i stemma si frå mørke til lyse tonar. God dynamikk og tekstuttale. Spelar og syng samstundes og evnar å formidle ei tekst. Syner målretta og trygg musikalitet.

 

Kunst

 

Even Finnøy med kunstverket «Miniatyrdal»
Lekkert perspektiv og dybde som suger oss inn i motivet. God bruk av heile valørspekteret, frå mørk til lyst. Flott linjeføring. Alle elementa jobber godt sammen for å forsterke og tydeliggjere fokuspunktet. God dybde også i skyformasjonane, og at fargen her vert tatt igjen diagonalt i vatnet. Flott med dei rolige flatene i delar av motivet som ein kontrast/forsterking av alt som skjer i skyer og berg.
 

Linn Huserbråten med kunstverket «Vindfult»
Du har arbeida godt i prosess med motivet ditt, spesielt med anatomi og fremstilling av hjorten. Flotte linjeføringer i komponentane i maleriet. Fine diagonele linjer og S-linje. Lekker tekstur på trea og den leikande pennelinja i omrisset, ein kontrast til dei harare tydelige linjene og flatane i hjorten og blada. Bevegelsen og teksturen i graset er god og forsterkar linjeføringa i komposisjonen.

Fann du det du lette etter?