Draumesommar 2017

Båttur.jpg - Klikk for stort bilete Frivilligsentralen og flyktningkontoret har i to veker arrangert draumesommar i Ørsta. Dette er eit gratis tilbod for born som ikkje skal reise på ferie. - Ein treng ikkje å reise langt, for å ha det kjekt i sommar. 

Det har vore aktivitetar kvar dag mellom 09.00 og 15.00, og borna har fått vore med på mykje forskjellig. Dei har  mellom anna vore på tur til Raudøya og steikt heimelaga fiskekaker, ridd hest på Brudavollen, hatt rebus i gågata, spelt instrument på kulturskulen og prøvd seg som akrobatar på sirkusskule.

Det vart også arrangert kino på kaihuset, lesestund på biblioteket og song og dans på kulturhuset med Janne Skarstein. Borna har også vore på besøk på rådhuset der dei har fått prøve seg som brannmann og møtt ordførar og varaordførar. Her fekk dei prøve seg på potetløp, i regi av varaordførar.

Det har vore spennande og aktive dagar. Her kan du sjå nokre bilete frå dagane:
(Trykk på bileta for å gjere dei større)

Ridetur1.jpg - Klikk for stort bilete Brannmann - Klikk for stort bilete Sirkus1.jpg - Klikk for stort bilete

Ivar Aasen.jpg - Klikk for stort bilete

 

 

Ridetur2.jpg - Klikk for stort bilete Sirkus 2.jpg - Klikk for stort bilete Vara- og ordførar.jpg - Klikk for stort bilete Potetløp.jpg - Klikk for stort bilete Sjøstjerne.jpg - Klikk for stort bilete Mat.jpg - Klikk for stort bilete Reie.jpg - Klikk for stort bilete Lesestund.jpg - Klikk for stort bilete

 
Fant du det du lette etter?